Digitalizáld vállalkozásod az In Time alkalmazással és érj el 133%-al több bevételt

5/5 (121 értékelés)

Több ügyfél az érdeklődőkből

Az ügyfelek több mint 60%-a szeretne időpontot online foglalni, munkaidőn kívül.

Nincs több elfelejtett időpont

Automatizált értesítési rendszerünknek köszönhetően az elfelejtett időpontok száma 96%-al csökken.

Takaríts meg időt magadnak

Csatlakozó partnereink átlagosan heti 186 percet takarítanak meg az In Time alkalmazás által nyújtott vállalkozás kezelő funkciókkal.

Próbáld ki ingyen

Milyen típusú vállalkozásod van?

Több száz vállalkozás növeli bevételét az In Time alkalmazással

De hadd beszéljenek helyettünk a partnereink.

Digitalizáld vállalkozásod egy teljeskörű felülettel

Könnyedén növeld ügyfeleid számát és bevételed

Azzal, hogy az ügyfelek könnyen foglalhatnak időpontot online, a szalon csökkentheti az időpontok egyeztetésére fordított időt és energiát, és növeli az időpontok számát.

Az alkalmazás emellett értékes adatokat szolgáltat a vállalkozás számára az ügyfelek preferenciáiról és költési szokásairól, így úgy alakíthatod ki szolgáltatásaid, hogy azok még vonzóbbak legyenek ügyfeleid számára.

Digitalization image

Könnyen használható alkalmazás

Az In Time adminisztrációs platformja hihetetlenül felhasználóbarát, így még a technológiailag kihívásokkal küzdő személyek számára is pofonegyszerű a navigáció és a foglalások kezelése.

A platform intuitív kialakítása és egyértelmű utasításai révén a foglalások kezelése és frissítése gyerekjáték, biztosítva, hogy a folyamat a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

Calendar image

Korlátlan és költségmentes értesítési rendszer

Az ingyenes értesítések küldése jelentősen csökkentheti a költségeket, mivel nincs szükség fizetni az SMS-ek elküldéséért. Ezzel az opcióval, több üzenetet küldhetünk a célközönségnek anélkül, hogy túl sok költséggel járna.

Az ingyenes értesítések küldése lehetővé teszi, hogy nagyobb célközönséget érjünk el, mivel az üzenetek elküldése ingyenes, így nem kell fizetni a további számlákért. Emellett, az ingyenes értesítések küldése lehetővé teszi, hogy jobban szegmentáljuk a célközönséget és személyre szabott üzeneteket küldjünk.

Notification image

“Nagyon ajánlom az ingyenes értesítéseket mindenkinek, aki kényelmes és hatékony módot keres arra, hogy tájékozott és szervezett maradjon. Ez egy nagyszerű eszköz, amely időt és energiát takarít meg, és segít a mindennapi életemben a csúcson maradni.”

Szabó Krisztián

“Az emlékeztető értesítések küldése az ügyfeleknek segít abban, hogy szakmai kapcsolatot építsek velük, mivel azt mutatja, hogy felelősségteljes és szervezett vagyok, és hogy értékelem az idejüket. Segít továbbá elkerülni a félreértéseket vagy az elmaradt találkozókat, ami megóvhat az esetleges veszteségektől.”

Gál Barbara

Készen állsz, hogy növeld vállalkozásod bevételét?

Keresed a módját, hogyan növeld a bevételed és a következő szintre emeld vállalkozásod? Ha igen, akkor a legjobb helyen jársz!

Megértjük, hogy a bevételek növelése minden sikeres vállalkozás alapvető fontosságú része, és mi szeretnénk segíteni Neked abban, hogy elérd ezt a célt.

Akár növelni szeretnéd eladásaid, akár bővíteni ügyfélköröd, akár egyszerűsíteni szeretnéd működésed, mi rendelkezünk azokkal az eszközökkel és szakértelemmel, amelyek segítségével elérheted céljaid.

Próbáld ki ingyen

Milyen típusú vállalkozásod van?

Fogadd csak az akit Te szeretnél

Fokozott biztonság és adatvédelem, mivel egyedi, csak meghívásos foglalási rendszerünkkel csak meghatározott személyek kapnak hozzáférést az időpontokhoz.

Csökkentsd a meg nem jelenések, vagy az utolsó pillanatban történő lemondások kockázatát, mivel a meghívott vendégek nagyobb valószínűséggel jelennek meg az időpontjukon.

Alakíts ki egy exkluzív klubb érzést a meghívott ügyfeleid között.

Invite image

Keress több pénzt úgy, hogy kevesebbet dolgozol

Az In Time lehetővé teszi a foglalási folyamat automatizálását, csökkentve az időpontok ütemezéséhez szükséges időt és erőfeszítést.

Egyszerűen kövessd nyomon foglalásaidat, és optimalizáld munkaidődet, maximalizálva bevételed.

Grow image

Megoldások mindenki számára!

  • Szépségipar
  • Sport
  • Egészségügy
  • Szervíz
  • Szabadidő
  • Ügyintézés
Fodrászat • Barbershop • Körmös • Kozmetikus

Szépségipar

Az időpontfoglalás forradalma a szépségiparral kezdődik! A mai fiatalok elkerülhetetlennek tartják az online foglalást, és ez a trend egyre csak növekszik. Az In Time segítségével ügyfeleid egy igazán felhasználóbarát felület segítségével foglalhatnak hozzád időpontot, melyet nem csak Te, hanem Ők is nagyon fognak szeretni.