event cover image

Miközben imádkozol, mozogjon a lábad - Benkő Vilmos

június 29., 15:00 - 16:00

Gyergyószentmiklós, Basilides Tibor Sportcsarnok

Esemény infó

Benkő Vilmos Közgazdász, üzletember, befektető, coach Az Amerikai Kereskedelmi Kamara egykori elnöke, a Speak Academy alapítója. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara egykori elnöke, a Speak Academy alapítója. A Toastmasters mozgalom magyarországi meghonosítója. Az üzleti retorika úttörője, a Karizma c. könyv egyik szereplője. Küldetésének tekinti azt, hogy az évek során szerzett tapasztalatait megossza másokkal. Véleménye szerint nem elég sikeresnek lenni, hanem másokat is hozzá kell segíteni saját sikerük eléréséhez. Meggyőződése,hogy egy társadalom fejlődéséhez önbizalommal teli emberekre van szükség. Mottója szerint a sikeres életet nem lehet „összeremélni”, ahhoz stratégiát kell alkotni. A FeltöltŐre érkezik Benkő Vilmos, az Amerikai Kereskedelmi Kamara egykori elnöke. Számos kezdeményezés fűződik a nevéhez, többek között ő hozta létre a Toastmasters International magyarországi képviseletét, amely nyilvános beszéd oktatásával foglalkozik. Az Egyesült Államokban nevelkedett üzletember küldetésének tekinti, hogy az évek során szerzett tapasztalatait megossza másokkal. Véleménye szerint nem elég sikeresnek lenni, másokat is hozzá kell segíteni saját sikerük eléréséhez. Ezért hozta létre a Speak Akadémiát, amely a retorikával foglalkozik, miközben a résztvevők önismeretére és személyes jellemvonásaik fejlesztésére helyezi a hangsúlyt.

Jegyinfó

Az egyéni előadás oldalon megvásárolt kedvezményes 99 lejes bérlet mind a kilenc előadásra érvényes, címtől függetlenül! Az egyéni kedvezményes 20 lejes belépő csak az adott egy előadásra jogosít belépést.

Jegyek

Kedvezményes belépő

Vásárolj elővételben kedvezményes belépőt. A kedvezményes jegy értékesítése hamarosan lezárul. Siess le ne maradj róla!

30.00 Lei20.00 Lei
Nem kapható

Normál belépő

A normál belépőt az esemény kezdetéig megvásárolhatod Online vagy helyszínen.

30.00 Lei
Nem kapható

Támogatói belépő

A FeltöltŐ programjai az önkentesek és a támogatók munkájának kószönhetően ingyenesek. Az előadásokat nem minden esetben fedezik a költségek, ezért féláras belépőt szükséges fizetni. Ha szeretnéd támogatni a rendezvényeinket vásárolj támagatói jegyet.

35.00 Lei
Nem kapható

Kedvezményes bérlet 9 előadásra

Vásárolj kedvezményes bérletet és megvan a belépőd az összes előadásra: Életigenlés vagy önpusztítás? | Simó Irma Életöröm | Csókay András Mint só az ételben! | Sisak Imola A szerelem kémiája és intelligenciája | Pécsi Rita Miközben imádkozol, mozogjon a lábad. | Benkő Vilmos Pénz és élet - iránymutató értékek ma | Bedő Imre Személyes menedzsment | Pécsi Rita A fogantatás Isten szikrája | Kovács Feren és Kovácsné Treer Mária A csoda bennünk van | Schäffer Erzsébet

270.00 Lei99.00 Lei
Nem kapható

Helyszín

Nézd meg a térképen

Gyergyószentmiklós, Bulevardul Lacul Roșu 3-5

event cover image