event cover image

Gyerek FeltöltŐ - Pontgyűjtő füzet

június 29., 10:00 - 16:00

Gyergyószentmiklós, Szabadság tér

Esemény infó

A Gyerek-Fetöltőn a jutalmakat pontgyűjtő füzetettel lehet megszerezni! Szeretnénk a gyerekeket arra nevelni, hogy ha valamit szeretnének, akkor dolgozzanak meg érte. Ha ugrálni vagy vonatozni szeretnének, ha palacsintát ennének vagy arcfesre, játékra, fotóra vágynak, akkor részt kell venniük a foglalkozásokon. Itt matricákat szerezhetnek, melyeket beválthatják a jutalmakra. Vásárold meg a pontgyűjtő füzetet online és kérd a helyszínen a FeltöltŐ-Shopban elkerülve a sorban állást! Ha kigyült 5 matrica a füzetben, beválthatod a következő jutalmak egyikére: EGY CSILLÁMTETKÓ, EGY TERMÉK A JÁTÉKBOLTBAN, EGY KÖZÖS FOTÓ A FOTÓTÜKÖRNÉL, EGY ÚT A KISVONATTAL A SZÜLEIDDEL, EGY ARCFESTÉS, KÉT PERC AZ EGYIK UGRÁLÓVÁRON, KÉT PERC A LÉGVÁRAS CSÚSZDÁN, EGY PALACSINTA. Figyelem! A jutalmakat kizáróan csak pontokkal lehet elérni, pénzzel nem lehet majd megvásárolni. Foglalkozások: Népi mondókázás, népmese hallgatás, néptánc, hangszersimogató, kézműves foglalkozás, papírszínház, jelmezsimogató, kulisszatitkok, óriás családi társasjáték, ügyességi családi játékok, fakanálbáb készítés, mászófal, rózsafűzér készítés, olvasósarok, népi fajátékok.

Jegyinfó

Váltsd be az online jegyedet pontgyűjtő füzetre a helyszíni FeltöltŐ-Shopban 2024. június 29-én 10-14 óra között! A jegyet vagy a rajta található qr kódot ne oszd meg senkivel!

Jegyek

Pontgyűjtő Füzet

Váltsd be az online jegyedet pontgyűjtő füzetre a helyszíni FeltöltŐ-Shopban 2024. június 29-én 10-14 óra között!

10.00 Lei
Nem kapható

2+1 Pontgyűjtő Füzet

Kettő + Egy ajándék! Váltsd be az online jegyedet pontgyűjtő füzetre a helyszíni FeltöltŐ-Shopban 2024. június 29-én 10-14 óra között!

30.00 Lei20.00 Lei
Nem kapható

Helyszín

Nézd meg a térképen

Gyergyószentmiklós, Piata Libertatii 23

event cover image