event cover image

Életöröm - Csókay András

június 29., 10:00 - 11:00

Gyergyószentmiklós, Basilides Tibor Sportcsarnok

Esemény infó

A sátán legnagyobb bravúrja, hogy még a keresztények jelentős részével is elhitette, hogy nincs, vagy ha létezik az a mitológia tárgykörébe tartozik. Másik bravúrja,hogy elhitette azt, hogy a természetest külön kell kezelni a természetfelettitől, ami azt jelentené,hogy Isten országa nincs köztünk. Azt is elhitette az emberekkel, hogy az egom a valós énem. Mindíg a jó képében kísért ezért nehéz lebuktatni. Ha sikerül megpróbál félelmet kelteni,hogy visszakozzunk. Egyedül nem tudjuk elűzni de Jézussal, Szűzanyával mindíg sikerül. Ehhez életerő életöröm kell, amit a Krisztus követők, mindíg megkapnak öregen és fiatalon egyaránt.Ehhez segítség a dicsőítés és a hála a Szentháromság Egy Isten felé. Az életvédelem tönkretétele kedvenc területe a gonosznak, először itt kell győzelmet aratnunk.

Jegyinfó

Az egyéni előadás oldalon megvásárolt kedvezményes 99 lejes bérlet mind a kilenc előadásra érvényes, címtől függetlenül! Az egyéni kedvezményes 20 lejes belépő csak az adott egy előadásra jogosít belépést.

Jegyek

Kedvezményes belépő

Vásárolj elővételben kedvezményes belépőt. A kedvezményes jegy értékesítése hamarosan lezárul. Siess le ne maradj róla!

30.00 Lei20.00 Lei
Nem kapható

Normál belépő

A normál belépőt az esemény kezdetéig megvásárolhatod Online vagy helyszínen.

30.00 Lei
Nem kapható

Támogatói belépő

A FeltöltŐ programjai az önkentesek és a támogatók munkájának kószönhetően ingyenesek. Az előadásokat nem minden esetben fedezik a költségek, ezért féláras belépőt szükséges fizetni. Ha szeretnéd támogatni a rendezvényeinket vásárolj támagatói jegyet.

35.00 Lei
Nem kapható

Kedvezményes bérlet 9 előadásra

Vásárolj kedvezményes bérletet és megvan a belépőd az összes előadásra: Életigenlés vagy önpusztítás? | Simó Irma Életöröm | Csókay András Mint só az ételben! | Sisak Imola A szerelem kémiája és intelligenciája | Pécsi Rita Miközben imádkozol, mozogjon a lábad. | Benkő Vilmos Pénz és élet - iránymutató értékek ma | Bedő Imre Személyes menedzsment | Pécsi Rita A fogantatás Isten szikrája | Kovács Feren és Kovácsné Treer Mária A csoda bennünk van | Schäffer Erzsébet

270.00 Lei99.00 Lei
Nem kapható

Helyszín

Nézd meg a térképen

Gyergyószentmiklós, Bulevardul Lacul Roșu 3-5

event cover image