event cover image

A fogantatás Isten szikrája - Kovács Ferenc

június 30., 14:00 - 16:00

Gyergyószentmiklós, Salamon Ernő Díszterem

Esemény infó

Kedves Résztvevőnk! A hétvégi programon megtapasztalhatja Isten végtelen kegyelmét, lelke vigasztalásra lel, tanúságtételt hallhat a gyógyulásról, új családtagok érkezéséről. 2009 óta az abortusz lelki fájdalmát hordozó nőknek, férfiaknak, az egészségügyben érintetteknek gyógyító, veszteség feldolgozó előadást tartunk. Vetélés, magzati halálozás, “lombik” babák elvesztése után gyógyító, speciális gyászukat feldolgozó hétvégére várjuk az érintetteket. A Lelket el ne fojtsátok! A prófétai beszédet el ne vessétek! Vizsgáljatok meg mindent. A jót tartsátok meg. 1 Tessz.5, 19-21 Az élet ajándéka a gyermek, ezt azok tudják, élik át legjobban, akik elveszítették. Küldetésünk feléjük szól.

Jegyinfó

Az egyéni előadás oldalon megvásárolt kedvezményes 99 lejes bérlet mind a kilenc előadásra érvényes, címtől függetlenül! Az egyéni kedvezményes 20 lejes belépő csak az adott egy előadásra jogosít belépést.

Jegyek

Kedvezményes belépő

Vásárolj elővételben kedvezményes belépőt. A kedvezményes jegy értékesítése hamarosan lezárul. Siess le ne maradj róla!

30.00 Lei20.00 Lei
Nem kapható

Normál belépő

A normál belépőt az esemény kezdetéig megvásárolhatod Online vagy helyszínen.

30.00 Lei
Nem kapható

Támogatói belépő

A FeltöltŐ programjai az önkentesek és a támogatók munkájának kószönhetően ingyenesek. Az előadásokat nem minden esetben fedezik a költségek, ezért féláras belépőt szükséges fizetni. Ha szeretnéd támogatni a rendezvényeinket vásárolj támagatói jegyet.

35.00 Lei
Nem kapható

Kedvezményes bérlet 9 előadásra

Vásárolj kedvezményes bérletet és megvan a belépőd az összes előadásra: Életigenlés vagy önpusztítás? | Simó Irma Életöröm | Csókay András Mint só az ételben! | Sisak Imola A szerelem kémiája és intelligenciája | Pécsi Rita Miközben imádkozol, mozogjon a lábad. | Benkő Vilmos Pénz és élet - iránymutató értékek ma | Bedő Imre Személyes menedzsment | Pécsi Rita A fogantatás Isten szikrája | Kovács Feren és Kovácsné Treer Mária A csoda bennünk van | Schäffer Erzsébet

270.00 Lei99.00 Lei
Nem kapható

Helyszín

Nézd meg a térképen

Gyergyószentmiklós, Bulevardul Lacul Roșu 3-5

event cover image